header van de pagina
Op 25 april 2018 is Sterre-Fee von Cronestein gedekt door I am Crack von Cronestein. Alle puppy's worden black and tan. Voor meer informatie: zie de rubriek puppy-info.

Wij zijn verhuisd naar Augustinusga, Izermieden 3. Ons nieuwe telefoonnummer is 0512 356 763. Email en mobiel zijn niet veranderd.

Op de Int. Dogshow te Hazerswoude behaalde Depp in Red Uitmuntend 1, CAC en werd BOS! Goldwing behaalde Uitmuntend 2 en de res. CAC. Super gedaan jongens!

Dogshow Gladbeck op 11 maart, Doutzen behaalde Uitmuntend 1 CAC PSK/VDH BOS en dus haar eerste kampioenspunt in Duitsland! En de titel van Ruhrgebiets Sieger, we zijn trots!

Int. Dogshow Groningen op 3 en 4 maart 2018. Doutzen behaalde voor de eerste maal in de tussenklasse, op de 1ste dag Uitmuntend 1 en de res. CAC/CACIB. De 2de dag ging nog beter. Doutzen behaalde Uitmuntend 1 CAC/CACIB en hiermee haar 1ste punt voor Inernationaal kampioen!

Int. Dogshow Gorinchem, 16 december, onze Doutzen in Red behaalde uitmuntend 1, JCAC, CAC en werd voor de 3de keer BOB!

Winnershow Amsterdam op 9 december, zowel Doutzen in Red als broertje Depp in Red behaalden uitmuntend 1 JCAC en de titel van Jeugdwinner EN een kwalificatie voor de Crufts! Wij zijn trots!

Holland Cup Amsterdam 8 december, Doutzen in red behaalde uitmuntend 1 JCAC CAC en BOB en is nu ook, net als zusje Yfke, Nederlands Jeugdkampioen EN heeft ze alle punten voor Nederlands Kampioen op zak!

Op 7 december zijn de ogen van Migos en Sterre wederom getest en ze zijn allebei helemaal vrij van erfelijke oogziekten!

Op 23 november heeft onze reu I am Crack von Cronestein, zoon van Migos en Ruby, voor het eerst gedekt. Het teefje is New Kid on the Block Star of Elune, eigenaar dhr Reesink. Wij wachten met spanning af! Ruby is drachtig!

De Kampioens Clubmatch van de DPVN was op 19 november. Onze kennel behaalde super resultaten! Sterre-Fee was wederom Clubwinner, I am Crack had de res. CAC, Goldwing en Doutzen behaalden beiden JCAC, Yfke U1, Happy vet. CAC, Spikey U3, Rembrandt U.

Int. Hondenshow te Bleiswijk op 4 en 5 november. Yfke in Red von Cronestein behaalde beide dagen Uitmuntend 1, JCAC, CAC, BOB en is nu, 13 maanden oud, Nederlands Jeugdkampioen!!!! Wij zijn blij!

Op 8 oktober was de Int. Hondenshow te Zwolle. Goldwing in Red von Cronestein behaalde Uitmuntend 1 JCAC, CAC, BOB!!! Yfke in Red behaalde Uitmuntend 1 JCAC en res. CAC!

Op 31 augustus heeft onze Migos een date met de mooie Mara van Rayland gehad. Er worden rode en black and tan puppy's verwacht. Wij zijn blij! Er zijn 8 puppy's geboren!

Op 1 juli was de Int. show te Echt. Onze Doutzen deed voor de 1ste keer mee, precies 9 maanden oud. Zij behaalde uitmuntend 1, JCAC, CAC en werd BOB!! Wat een begin van haar showcarriere!

I am Crack von Cronestein is onze nieuwste dekreu. Blitz is HD A, DD, N/N en ogen Ecvo vrij getest juni 2017.

Op 19 juni was de DPVN activiteiten dag. Vier van onze rode pups zijn door 2 keurmeesters gekeurd en ze kregen allemaal Veel Belovend. Onze I am Crack von Cronestein, 3 jaar oud, kreeg 2x Uitmuntend, we zijn trots!

Migos wordt ook in Amerika papa! Bij kennel Oakwoods zullen er puppy's geboren worden!

From Russia with love.....Onze Migos had op 17 oktober een liefdevolle ontmoeting met Dark Angels Runika for Legendorf. Deze mooie meid is Wereldkampioen 2013 en woont in Rusland! We weten nu zeker dat er rond 17 december puppy's geboren zullen worden. 7 puppy's zijn geboren!

WOW zowel Migos als Sterre staan in M&MD, een lifestyle magazine. Sterre staat zelfs op de voorpagina!

Op 17 november zijn Migos zijn ogen weer op erfelijke oogziekten getest door een ECVO oogarts en hij was weer helemaal vrij! Migos is nu 8 1/2 jaar oud.

Op 1 oktober 2016 zijn de puppy's geboren. Het zijn 5 teefjes en 6 reutjes. KLIK HIER VOOR FOTO'S.

Sterre heeft op 2 augustus een liefdevolle ontmoeting met Jack gehad. Jack, de vader van dit nestje, is de rode reu Aritaur Gene Genie. Klik hier voor informatie. Sterre KLIK HIER. is 6 voudig kampioen en Jack is Wereld Kampioen en heeft ook nog eens de Crufts gewonnen. Dus we kunnen wel zeggen dat de beide ouders erg mooi zijn, maar ze zijn ook lief, gezond en overal op getest. De puppies zullen begin december naar hun nieuwe baasjes mogen. Bent u geïnteresseerd in een rode pup van Sterre en Jack, neem gerust contact met ons op!

Goed nieuws uit Amerika! Dochter van onze Primo-Dutch-Dream Von Cronestein, Oakwoods Who is That Girl is no. 1 in show van Amerika! Onze Sterre was in 2015 no. 1 in show van Nederland! We zijn trots op onze nakomelingen!

Op 18 juni 2016 won Sterre nog even de Internationale hondenshow te 's Hertogenbosch. Zij behaalde Uitmuntend 1 CAC/CACIB en werd BOB!

Rembrand-Erasmus von Cronestein, Rafi, is een zoon van onze Happy en Migos. Deze mooie vent is geboren op 26 oktober 2011 en is nu beschikbaar als dekreu. Hij heeft HD A, ECVO ogen vrij 2015, DD, N/N en is 50cm en 20 kg.

Wat een jaar was 2015. Sterre eindigde als no. 1 van alle Duitse Pinschers in Nederland, die geshowd werden. Daarnaast was Sterre de enige Duitse Pinscher die werd uitgenodigd voor De Hond Van Het Jaar Show. Alleen de beste 300 rashonden van Nederland kregen een uitnodiging. Dat ze tot de top van Nederland en zelfs Europa behoort heeft ze bewezen door in 2015 6 kampioenstitels in 4 verschillende landen te behalen en de Kampioensclubmatch te winnen.We zijn super trots op de door ons gefokte Sterre die niet alleen vreselijk mooi maar ook nog eens super lief is!

Op 30 november is onze Micky-Amigo (Migos) weer naar de ECVO oogarts geweest en hij was weer vrij van erfelijke oogziekten!

Oldemarkt 14.11.2015. Er waren 53 inschrijvingen en Sterre behaalde Uitmuntend 1, 2xCAC en werd BOB met de titel Clubwinner! Moeder Happy behaalde Uitmuntend 1 in de Kampioensklasse en won samen met haar nakomelingen Sterre, Lena en Rafi de Nakomelingenklasse! Wij zijn super trots!

Op 17 oktober behaalde Sterre Uitmuntend 1 2x CAC en de res. CACIB en nu is zij ook DUITS KAMPIOEN PSK!!!!

Op 3 oktober behaalde Sterre Uitmuntend 1, CAC/CACIB BOS op de Int. show te Zwolle!

Op 30 juli was het weer raak. Int. show te Luxemburg, Sterre behaalde Excellent 1, CACL res. CACIB en is nu ook nog een LUXEMBURGS KAMPIOEN!!!! Nog steeds geen 3 jaar oud en nu al haar 5de kampioenstitel op zak! We zijn zo trots op ons lieve, mooie meisje!

Op 25 juli behaalde onze Sterren wederom Uitmuntend 1 en werd BOB! Dit was op de Int. Hondenshow te Rotterdam.

Op 20 juli behaalde Sterre Uitmuntend 1, CAC/CACIB en werd BOS in Luik op de Int. show en is nu BELGISCH KAMPIOEN!! en kreeg ook nog eens de titel van GOLDEN WINSTER!

Op 25 mei in Arnhem, behaalde onze Sterre Uitmuntend1 en werd voor de 10de keer BOB!

Op 8 mei behaalde Sterre op de Europasieger show te Dortmund V1 2 X CAC en res. CACIB en is nu ook DUITS KAMPIOEN VDH!!!

Op 26 april behaalde Sterre op de PSK show te Coesfeld te Duitsland Uitmuntend 1 CAC/VDH/PSK en werd BOB!

Op 18 april behaalde Sterre op de Int. Show te Antwerpen CAC/CACIB en werd BOB. Ook behaalde ze haar kwalificatie voor de CRUFTS!!! EN de titel van Brabo Winner.

Op 4 april behaalde Sterre op de Int. show te Goes Uitmuntend 1 CAC/CACIB en werd voor de 6de keer BOB! Op 5 april behaalde Sterre de res. CAC/CACIB!

We hebben er weer een kampioen bij! Oakwoods How's that girl won 5 grote shows op rij en is nu Amerikaans AKC Kampioen. Zij is een dochter van onze Primo.

Op 28 maart behaalde onze Sterre Uitmuntend 1 en CACL. Dit deed ze op de Int. show te Luxemburg. Nog één punt te gaan voor Luxemburgs Kampioen!

Op 8 maart behaalde Sterre in Gladbeck, Duitsland Uitmuntend 1, CAC/PSK/VDH/ISPU en werd BOS!!!! Ze kreeg de titel van Ruhrgebiet-Sieger 2015!

Op 22 februari behaalde Sterre op de Int. Show te Belgie, Uitmuntend 1 CAC/CACIB en werd BOS!!!! Hiermee heeft zij al haar punten voor INTERNATIONAAL KAMPIOEN!!!!!

Op 8 februari 2015 behaalde Sterre op de Int. show te Eindhoven Uitmuntend 1, CAC/CACIB en werd voor de 5de keer BOB. Net 27 maanden oud is Sterre nu NEDERLANDS KAMPIOEN!!

I Am Crack Von Cronestein liep op 30 januari 2015 zijn 1ste show en behaalde Veel Belovend, Beste Baby. Hij had een schitterend keurrapport! Vader onze Migos en moeder Ruby.

We hebben er weer een kampioen bij! Immer True Let it be me, dochter van onze Diva, won 4 grote shows op rij en is nu Amerikaans AKC Kampioen! We zijn trots!

Klik hier voor foto's van de puppies van Paul en Donna, het J-J nest.

Sterre-Fee CAC/CACIB BOB!! Op de Int. Show te Cuijk, 20 december, werd Sterre weer de mooiste van het ras!

Gorgeous Thein Von Cronestein deed het opnieuw!!! Op 12 december op de Int. Show te Amsterdam behaalde Thein Uitmuntend 1, JCAC werd BOB jeugd en in de eindronde behaalde hij de res. CAC door een kampioen te verslaan! Thein is een zoon van onze Donna.

Wist u dat nakomelingen van onze kennel wonen in Amerika, Australië, Canada, Japan, Zweden, Finland, Duitsland, België en Nederland?

Op 22 november zijn onze Ruby en Migos weer getest op erfelijke oogziekten en ze waren allebei vrij! Er zijn nu 12 honden en nakomelingen van onze honden getest op erfelijke oogziekten en alle 12 waren echt helemaal vrij. Ook hebben deze 12 Duitse Pinschers allemaal HD A. Wij zijn trots!

Op 4 en 5 oktober was er de Int. Hondenshow te Zwolle. De strenge Finse keurmeester werd verliefd op onze Sterre. Eerst kreeg zij Uitmuntend 1 daarna de CAC en CACIB en werd ook nog eens Beste van het ras!!! Ook Gorgeous Thein von Cronestein, zoon van onze Donna, viel erg in de smaak. Pas 11 maanden oud en voor het eerst in de ring, behaalde ook hij Uitmuntend 1, JCAC en kreeg de res. CAC!!!!!

Op 1 oktober staat onze Sterre-Fee Von Cronestein nummer 1 van Nederland op de lijst van Duitse Pinscher teefjes die aan shows meedoen, Wij zijn heel trots op onze Sterre. Vader is Paul vom Unteren Niederrhein.

Op 1 oktober zijn de laatste 2 puppies van ons I-C nest uitgevlogen. Wij wensen alle hondjes en baasjes heel veel plezier en geluk met elkaar!

Ruby, GCH CH Oakwoods Animal Cracker heeft op 31 mei een liefdevolle ontmoeting gehad met onze Migos, Multi Kampioen Micky-Amigo Von Cronestein. Op 30 juni is er een echo gemaakt en de dierenarts wist het zeker, Ruby is drachtig! Op 1 augustus zijn ze geboren 2 teefjes en 8 reutjes. Beide ouders zijn super lief, gezond en mooi en de combinatie is 0% inteelt. U kunt nu nog een pup uit deze unique combinatie reserveren. Omdat beide ouders bij ons wonen kunt u een goede indruk krijgen hoe het karakter en uiterlijk van uw pup zullen worden. Klik hier voor informatie over Ruby Klik hier voor de foto's van ons I-C nest van Ruby en Migos.

Op 12 juli zijn de ogen van Sterre-Fee en Prima-Dutch-Donna Von Cronestein getest door een ECVO oogarts en ze zijn allebei helemaal vrij van erfelijke oogziekten. De oogarts had geen aanmerkingen.

Op 29 juni behaalde Sterre op de Int. show te Genk, België Uitmuntend 1, CAC en res. CACIB en was beste black and tan teef!

Op 22 juni behaalde Sterre op de Int. show te Uden Uitmuntend 1, res.CAC/CACIB!

Op 9 juni behaalde Sterre op de Int. show te Arnhem Uitmuntend 1, CAC en CACIB en werd BOS!

Wij hebben een onverwachte locatie controle van de Raad van Beheer gehad en alles was prima in orde.

Op 25 mei behaalde Sterre op de Int. show te Hulten Uitmuntend 1, CAC en CACIB en werd BOB! De punten voor Nederlands Kampioen had Sterre al op zak, maar zij hoeft nu ook nog maar één CACIB en dan heeft ze ook alle punten voor Internationaal Kampioen!

Op 27 april behaalde Sterre op de Int. Hondenshow te Lingen, Duitsland, Uitmuntend1 en behaalde CAC/VDH/PSK en CACIB en werd BOS.

Op 4 april zijn de puppies geboren, één mooie meid en 3 stoere ventjes. De namen van de puppies zullen met de letter H beginnen. De moeder van dit nestje is onze meervoudig kampioen Hapiness Black Bohemia. Voor de vader hebben we Ch. Cooper vom Kiebitzgrund gekozen. Klik hier voor zijn website. Beide ouders zijn HD A, DD, N/N en ogen vrij van erfelijke afwijkingen. Samen hebben ze 20 titels, dus erg lelijk zullen de puppen wel niet worden...Klik hier voor foto's van het H-nest.

De DPVN houdt de stand van de wedstrijdhondjes bij. Sterre is pas in augustus shows gaan lopen maar werd in 2013 van de 42 teefjes toch 2de!

Op zaterdag 22 maart behaalde onze Sterre-Fee Von Cronestein op de Int. Hondenshow te Leiden in de Open Klasse, Uitmuntend1 werd beste teef (BOS) en kreeg haar 5de CAC en haar 1ste CACIB!!

Op 18 maart is Happy 6 weken drachtig van Cooper. Haar mooie, slanke taille is nu wel een beetje verdwenen. Over ongeveer 3 weken zullen de puppies geboren worden. De namen van deze puppies zullen met de letter H beginnen.

Op 9 maart werd onze Micky-Amigo vader, dit keer van 6 reutjes en 2 teefjes. Gefeliciteerd Tini en Jacob!

Op 9 maart kregen we goed nieuws uit Amerika. Onze Pretty-Dutch-Diva Von Cronestein won haar 5de grote show en is nu Amerikaans AKC Kampioen. Gefeliciteerd Lorraine!

Op 9 februari 2014 behaalde Sterre, dochter van onze Happy, op de Int. Show te Eindhoven Uitmuntend 1 en werd beste teef. Nu pas 15 maanden oud, behaalde zij de titel van Nederlands Jeugdkampioen maar heeft ook al de punten voor Nederlands Kampioen op zak! Wij zijn super trots op ons meisje.

Op 28 januari kregen we goed nieuws. Sterre-Fee von Cronestein, dochter van onze Happy, kreeg haar HD uitslag binnen. Het was HD A met Norbergwaarde 40. De beste score die een hond kan krijgen!! Ook de score van onze Ruby, Oakwoods Animal Cracker kwam binnen en zij had ook HD A! Ruby's ogen zijn ook maar meteen onderzocht en zij was helemaal vrij van erfelijke oogziekten.

Onze Amerikaans Kampioen Primo-Dutch-Dream Von Cronestein is vader geworden. Dit keer waren het 7 mooie meiden en 5 stoere ventjes, allen in de kleur rood! Gefeliciteerd Kimberle!

Op 21 december 2013 zijn Micky-Amigo Von Cronestein zijn ogen getest op erfelijke oogziekten en hij was wederom vrij.

Op de Int. Hondenshow te Cuijk, 20-12-2013, behaalde onze Sterre Uitmuntend1, kreeg JCAC en CAC en werd BOB!!! We zijn zo trots op ons kleine meisje!

Primo-Dutch-Dream Von Cronestein wordt weer vader. De mooie moeder is Zilver Grand Champion Rivendell's Material Girl. Zij is de beste vrouwelijke DP van Amerika 2013 en daarnaast is zij met deze overwinnig ook de beste DP ooit van de AKC.

Wist u dat er in Japan geen Duitse Pinschers wonen? Nu, daar gaat binnenkort verandering in komen. Oakwoods Cha Cha is aangekocht door een Japanse zakenman. Cha Cha is een dochter van Primo-Dutch-Dream Von Cronestein.

Immer Treu Forget Me Never gaat in Canada wonen. Zij is de dochter van onze Pretty-Dutch-Diva Von Cronestein.

Op 9 november was de clubmatch van de DPVN. De Von Cronesteintjes deden het prima. Sterre behaalde Uitmuntend 2 en haar zusje Sizo werd 3de van de 8 jeugdhondjes. Rafi behaalde zeergoed 3 en Arwin, zoon van Migos werd beste jeugdreu van de 8 met uitmuntend 1. In de fokkerijklasse werden we keurig 3de geplaatst.

We hebben besloten om dit jaar nog een dekking te doen in december. Wie de ouders zullen zijn, blijft nog even een verrassing, maar natuurlijk zullen ze mooi, lief en super gezond zijn. De puppies zullen in februari worden geboren en mogen in april naar hun nieuwe baasje. We hebben de wachtlijst geopend.

Op 15 oktober zijn ze geboren, 2 mooie meiden en 3 stoere ventjes, ons T-G nest. De gewichten van de puppies waren tussen de 250 en 300 gram. Moeder Donna doet het fantastisch en de puppies groeien als kool. Foto's kunt u vinden bij de Rubriek Puppy-Info en de rubriek Nakomelingen, het T-G nest.

Op 7 oktober zijn de ogen van Pretty-Dutch-Diva en Primo-Dutch-Dream Von Cronestein weer getest op erfelijke oogafwijkingen. Ze waren allebei helemaal vrij!

Donna is op 13 augustus gedekt door de mooie Choey Dark Angels King Black. Op 12 september is er een echo gemaakt en Donna is echt drachtig. Choey is geboren in Tsjechië en woont nu in Duitsland. De combinatie is 0% inteelt. Beide ouders zijn getest op HD en hebben HD A. Ook de dilute en de ziekte vWD zijn getest en zijn DD en N/N dus vrij. Natuurlijk zijn ook de ogen onderzocht en vrij. Alle puppies zullen black and tan zijn, de namen zullen met T-G beginnen en rond 15 oktober worden ze geboren. Klik hier voor zijn website.

Op de Int. Show te Zwolle op 5 oktober, behaalde onze Sterre Uitmuntend 1, werd beste jeugdhond en daarna ook nog eens beste teef! Zij kreeg hiervoor een JCAC en CAC. Sterre is pas 11 maanden oud.

Op 17 augustus is onze Pretty-Dutch-Diva Von Cronestein moeder geworden van 8 puppies. Diva woont in Amerika bij kennel Immer Treu German Pinschers. De vader van dit nestje is Brons Grand Champion, Canadees en Internationaal Kampioen Immer Treu Midnight Flame. Een van deze puppies zal dekreu worden in Finland.

Op de Nat. Hondenshow te Bremen, 4 augustus, behaalde Sterre weer 1Uitmuntend JCAC VDH en BOB Jeugd en 9 maanden en 8 dagen oud mag zij zich nu Duits Jeugdkampioen VDH noemen!! Wij zijn natuurlijk super trots op ons kleine meisje!

Op de Int. Hondenshow te Bremen op 3 augustus, behaalde onze Sterre-Fee Von Cronestein 1Uitmuntend JCAC VDH en werd BOB Jeugd.

Op 27 juli had onze Sterre-Fee Von Cronestein haar 1ste show in de jeugd klasse. Negen maanden en één dag oud behaalde zij Uitmuntend 1, JCAC VDH en BOB Jeugd en de titel van Rheinland-Pfalz-Jugendsieger!!!! De internationale show was in Duitsland te Ludwigshafen. Hiermee behaalde Sterre ook haar 1ste punt voor Duits Jeugdkampioen!

We hebben er weer een kampioen bij!! Oakwoods Rain Your Love Down, dochter van onze Primo behaalde haar 5de overwinning en is nu ook Amerikaans Kampioen. Zij is 15 maanden oud.....

Am. CH. Primo-Dutch-Dream Von Cronestein is weer vader geworden, nu van 6 meiden en 4 jongens. Kimberle, van harte gefeliciteerd. Primo heeft nu 39 kinderen in Amerika en Zweden.

Op zaterdag 13 juli stond onze Sterre Fee voor de laatste keer in de Puppy klasse. Dit was op de KC Hoogeveen, keurmeester was dhr Baars. Zij behaalde 1VeelBelovend en mocht naar de Erering. Met 16 puppies van allerlei rassen werd zij als 5de in de eindkeuring geplaatst.

Op 27 juni 2013 werden de ogen van onze Happy en Diva wederom getest op erfelijke oogziekten en ze zijn wederom allebei helemaal vrij!

Op 2 juni behaalde onze Sterre in Dingden, een PSK show te Duitsland,wederom 1Veel Belovend, werd beste puppy en mocht weer naar de Erering!

Op 25 mei kregen wij het fantastische nieuws dat onze Amerikaans Kampioen Primo-Dutch-Dream Von Cronestein weer vader wordt. De mooie moeder is Grand Ch. Oakwood Animal Cracker, Ruby. De puppies zullen in Australië worden geboren!!!!! Met kleinkinderen van onze Diva in Amerika, Zweden en Australië kunnen we nu wel zeggen dat we een internationale kennel zijn! Hier zijn we natuurlijk trots op.

Op 20 mei 2013 behaalde onze Sterre wederom 1Veel Belovend, werd beste puppy en mocht weer aantreden in de Erering. De keurmeester noemde haar een zeer aantrekkelijke verschijning.

Op 4 mei 2013 was onze Sterre op de Nationale show te Oldenburg, Duitsland. Net 6 maanden oud was dit haar eerste puppy showtje. Ze had er zin in want ze behaalde 1Veel Belovend, werd ook nog beste puppy en mocht naar de Erering.

Op 2 maart 2013 liep onze Sterre-Fee haar 1ste showtje in de baby-klasse, zij is net 4 maanden oud. Sterre behaalde een mooie 2Veel Belovend. We zijn super trots op haar.

In het najaar zal onze lieve Prima-Dutch-Donna worden gedekt. Wij verwachten alleen black and tan puppies. U kunt nu al een pup reserveren.

Op 20 december 2012 zijn onze Migos en Donna wederom getest op erfelijke oogziekten en ze zijn allebei vrij verklaard, zonder aanmerkingen.

Op 8 december zijn Happy en Migos opa en oma geworden. Onyx-Charmed Von Cronestein is nu moeder van 2 stoere meiden. Meer informatie kunt u vinden bij Kennel Leoskarna's.

De ogen van Primo-Dutch-Dream Von Cronestein en Pretty-Dutch-Diva Von Cronestein zijn wederom getest en zij zijn allebei vrij van erfelijke oogziekten.

Kampioen Primo-Dutch-Dream is vader geworden van 9 puppies. De mooie moeder is Canadees en Amerikaans Kampioen Rivendells Leende Leia. Leende woont in Zweden.

Op 26 oktober zijn ze geboren. Het zijn 5 stoere meiden en 4 lieve ventjes. De bevalling ging soepel en de geboorte gewichten zijn tussen de 256 gram en 326 gram. Met Happy gaat het prima, die draait haar pootje niet om voor de verzorging van haar kinderen.

Op 20 oktober is Happy 8 weken drachtig. Ze voelt zich nog prima maar wil geen lange wandelingen meer maken. Dat is te begrijpen want ze is echt heel erg dik geworden...Alles staat klaar voor de aankomende bevalling en we tellen nu af!

Op 29 september op de PSK show in Castrop-Rauxel te Duitsland behaalde Donna Uitmuntend 1, JCAC werd ook nog eens BOB. Dit was haar derde JCAC en daarmee behaalde zij de mooie titel van Duits Jeugd Kampioen!!!

Op 19 september is er een echo gemaakt en we weten nu zeker dat Happy drachtig is. Als alles goed blijft gaan zullen er rond 25 oktober 2012 black and tan puppies worden geboren. Dit wordt het S-F nest. De moeder is onze Happy, de vader is Paul von Unteren Niederrhein. Beide ouders zijn gezond en lief en samen hebben ze 26 titels, dus erg lelijk zullen de puppies ook wel niet worden.....De combinatie is 0% inteelt. U kunt nu nog een pup reserveren.

Op 5 augustus op de Nationale show in Bremen werd het allemaal nog leuker. Migos behaalde Uitmuntend 1, CAC en werd met deze 6de CAC DUITS KAMPION PSK!!!! Zusje Donna behaalde Uimuntend 1 JCAC werd BOB Jeugd EN Beste teef en mocht toen om de BOB strijden tegen Migos. Migos won en sloot zijn Duitse Showcarriere af met BOB. Ze mochten allebei de Erenring in!!! Donna moet nu nog één JCAC en is dan Duits Jeugdkampioen!! De Duitse keurmeester noemde haar "eine wunderschöne Hundin"!!!!

Op 4 augustus op de Internationale show te Bremen behaalde Migos Uitmuntend 1, CAC en res CACIB en met deze 5de Duitse CAC is hij nu DUITS KAMPIOEN VDH !!!!!!!!! Zusje Donna behaalde ook Uitmuntend 1 JCAC en werd BOB Jeugd en mocht de Erenring in!!!!!

Op 29 juli werd Primo-Dutch-Dream Von Cronestein voor de 5de maal op rij Best of Winners en is nu AMERIKAANS KAMPIOEN!!!!

Op 29 juli won Pretty-Dutch-Diva Von Cronestein haar 3de Rally met 96 punten en heeft nu de officiële titel AKC RALLY NOVICE!!!

Op 7 en 8 juli behaalde Primo zijn 3de en 4de overwinnig in de USA. Hij heeft nu 13 van de 15 benodigde punten om zich Amerikaans Kampioen te mogen noemen! We zijn trots op ons mooie ventje.

Op 4 juli kregen wij van de RvB de uitslag van het heupen onderzoek van onze mooie Donna. Zij heeft HD A.

Op 17 juli gaan wij verhuizen, zie contact.

Op 17 juni is Migos vader geworden van 3 reutjes en 2 teefjes.

Op 13 juni won Primo-Dutch-Dream in Amerika een grote show en behaalde hiermee 3 Ch Majors. Pretty-Dutch-Diva werd res. Winner. Well done!

Op 28 april behaalde Migos op de Int. show te Lingen, Duitsland, Uitmuntend 1 CAC/CACIB en werd BOB. Hij is nu INTERNATIONAAL KAMPIOEN!! Donna behaalde Uitmuntend 2 en res.JCAC.

Op 16 en 17 april had onze Micky-Amigo Von Cronestein een liefdevolle ontmoeting met Duitse Pinscher meisje Bugadi's Ciona. Als alles volgens plan gaat worden er eind juni 2012 black and tan Duitse Pinscher puppies geboren. Beide ouders hebben HD A en zijn vrij van vWD dilute en erfelijke oogziektes.

Op 25 maart zijn de hondjes van ons O-C nest 2 jaar oud geworden. Wij feliciteren alle lieve baaasjes!

Op 15 maart zijn Donna en Happy wederom getest op erfelijke oogziekten en allebei kregen zij de uitslag VRIJ, zonder aanmerkingen.

Op 14 maart kregen we het goede nieuws dat Onyx-Charmed Von Cronestein, dochter van Happy en Migos, vrij is van erfelijke oogziekten en haar heupen HD A getest zijn.

Op 11 maart 2012 is onze Primo-Dutch-Dream Von Cronestein vader geworden van 5 reutjes en 5 teefjes! De mooie moeder is de Amerikaanse en Canadese Kampioen Oakwood V Kaitler Rainy Night in Georgia. Diva heeft nu haar eerste kleinkinderen in Amerika. Kimberle van harte gefeliciteerd!!

Op zondag 4 maart behaalde Prima-Dutch-Donna Von Cronestein op de Int. Hondenshow te Groningen Uitmuntend 4. Zij was één van de jongste deelneemsters en deed het fantastisch!

Donderdag 16 februari heeft Donna eindelijk haar eigen pagina op onze website.

Zaterdag 28 januari 2012. Migos trok alles uit de kast en pakte de keurmeester in!! Op deze Internationale show in Mouscron te België werd Migos eerst beste reu met Uitmuntend 1 en werd daarna ook nog eens beste van het ras, BOB. Hij behaalde hiermee CAC/CACIB. Goed gedaan ventje!!
Op dezelde dag won Primo-Dutch-Dream Von Cronestein in Amerika zijn klasse en behaalde hiermee weer een kampioenschapspunt!! Congratulations Kimberle!!

Op dinsdag 14 december behaalde Pretty-Dutch-Diva bij de Amerikaanse Kennelclub haar S.T.A.R. Puppy diploma en kreeg daarvoor een medaille!!!

Op zaterdag 11 december behaalde Onyx-Charmed Von Cronestein Uitmuntend 2 res. CACIB op de Int. Show te Wijchen. SUPER!!!!! Zij is een dochter van Happy en Migos.

Klik hier voor de foto's van de Clubmatch

Op zondag 20 november zijn we naar de Clubmatch geweest. Er waren 50 duitse pinschers ingeschreven.
Micky-Amigo behaalde Uitmuntend 1 in de Fokkers klasse. Nemo-Blitz werd ZG3 in de Open klasse. Onyx-Charmed behaalde Uitmuntend 2 in de Tussen klasse. Onze eigen kleine Donna werd Veel Belovend 2 en samen met haar grote broer Micky werd zij 1ste geplaatst in de Koppel klasse. Samen met Silvan deed Donna mee in de Junior Handling en zij werden als 3de geplaatst. Desteny werd als 5de geplaatst met Nemo.

Op zaterdag 12 november liep Primo-Dutch-Dream zijn 1ste show in Amerika. Hij werd "Best of Winners" en behaalde zijn 1ste kampioenspunt. Wij zijn zo trots op Kimberle en Primo!!!!

Op maandag 7 november gaat alles nog steeds prima met de puppies en Happy. Alle puppies zijn gereserveerd.

Op 26 oktober zijn Happy en Migos de ouders geworden van 9 mooie puppies. Het zijn 4 mooie meiden en 5 stoere reutjes. Met moeder en kinderen is alles meer dan goed! Er zijn geen puppies meer beschikbaar.

Op 20 oktober 2011 zijn Migos zijn ogen weer getest en hij was wederom vrij!
Met Happy gaat alles goed, alleen heb ik nog nooit zo'n dikke pinscher gezien.... Alles staat al klaar voor de aankomende geboorte van het R-E nest want we verwachten dat Happy toch wel in de loop van volgende week zal gaan bevallen.

Wederom veel nieuwe foto's bij de rubriek nakomelingen P-D-D nest.

Op maandag 17 oktober is Happy 7 weken drachtig. Happy is nu al "rol rond". Gelukkig is ze wel heel vrolijk en loopt nog elke dag het rondje van 5 km mee. Verder eet ze voor 10, zo'n 8 ons vlees en 2 ons brokken per dag. Dit alles spoelt ze weg met geitenmelk....

Op zaterdag 8 oktober was er te Sneek een KC show. Donna werd 1VB en beste baby, Migos BOB en 4de geplaatst in rasgroep 2. De keurmeester was dhr Doedijns.

Nieuwe foto's bij de rubriek nakomelingen P-D-D nest.

Op zondag 2 oktober werd Felina vom Blauen Wunder, op 10 jarige leefijd, op de Nat. show te Dresden BOB en daarmee veteranen kampioen! Felina is de moeder van Diva.

Op vrijdag 30 september is Happy bij de dierenarts geweest voor een echo. We weten nu heel zeker dat Happy drachtig is van ons R-E nest, want de vruchtjes vlogen door het scherm en ook dit keer is de dierenarts maar gestopt met tellen.....Wij zoeken nog enkele liefhebbende baasjes voor deze kleintjes.

Op vrijdag 23 september is Happy gestopt met eten. Normaal is dit iets om erg bezorgd over te zijn. Nu niet, want Happy stopt altijd een paar dagen met eten als ze drachtig is....Vrijdag 30 september wordt er een echo gemaakt zodat we weten hoeveel puppies er geboren gaan worden.

Op de Pinscher&Schnauzer Breed Speciality hebben we meegedaan. Happy en Migos behaalden allebei Uitmuntend 2 in de Kampioensklasse. Onyx-Charmed Uitmuntend 2 in de Jeugdklasse, Nemo-Blitz werd Zeer Goed 3 en Donna werd Beste Baby met de qualificatie Veel Belovend!!

Op zondag 28 augustus is onze Happy gedekt door Migos wij verwachten rond 30 oktober puppies!!!!

Op maandag 15 augustus 2011 is onze Happy loops geworden. Zij zal worden gedekt door onze eigen Micky-Amigo Von Cronestein, Migos. Zie puppy-info.

Op 2.8.2011 is Nicolo von den Haflingern, vader van ons P-D-D nest wederom getest op erfelijke oogziekten en op 9 jarige leeftijd is hij nog steeds vrij. Diva, moeder van het P-D-D nest, is getest op 1 juni 2011 en ook zij is, op 6 jarige leeftijd, helemaal vrij van erfelijke oogziekten.

Op 30 en 31 juli 2011 waren wij in Bremen. Nu dit werd een groot Nederlands Feest!! Onze Hapiness Black Bohemia was dit weekeinde onverslaanbaar....Op de Internationale Show behaalde zij Uitmuntend 1, CAC/CACIB en BOB op de Nationale show liet zij ook iedereen achter zich en behaalde wederom CAC en BOB. Door deze mooie uitslagen haalde Happy haar 5de en 6de Kampioenschaps Titel binnen. Zij is nu ook Internationaal Kampioen en Duits Kampioen PSK. Wij zijn meer dan trots op ons mooie, lieve meisje, die ook nog eens een fantastische familie hond is.

23 juli 2011. Ons "Gouden Duo" Happy en Migos behaalden in Luik de titels Golden Winster en Golden Challenger. Wij zijn supertrots op onze kanjers!!

Op donderdag 7 juli kregen we het goede bericht dat Primo en Diva veilig zijn aangekomen in Seattle. Gelukkig hebben ze weinig last van de reis gehad en we hebben de eerste videofilmpjes van de puppies, spelend in de tuin, al ontvangen.

Op 28 juni zijn er nog 2 rood bruine, schitterende puppies beschikbaar bij Kennel Von Unteren Niederrhein, Duitsland.

Het is vandaag 7 juni. Het M-A nest viert vandaag hun 3de verjaardag. Wij zijn erg blij dat onze 7 kanjers zo goed terecht zijn gekomen en zulke lieve baasjes hebben. Geef de hondjes maar een knuffel van ons! We zien jullie vast allemaal weer op de volgende familiedag.

Op 2 juni 2011 behaalde Odessa-Cherie Von Cronestein in Witten, Duitsland, een ZG 2. Zij had een mooi keurrapport!

Op 30 mei 2011 behaalde Onyx-Charmed Von Cronestein een ZG 1. Ze liep haar eerste show in Oss. Er waren 4 jeugdhondjes en zij werd als eerste geplaatst. Dit belooft wat voor de toekomst!!

Op 22 mei 2011 behaalde Odessa-Cherie Von Cronestein een mooie Uitmuntend 3 in de Jeugdklasse in Wuppertal, Duitsland. Zij is een dochter van Happy en Migos. Knap gedaan hoor!

Er staan nieuwe foto's van de familiedag in deze rubriek bij 4 april!!!!

Op 25 april 2011 is Diva weer moeder geworden, ze beviel van 2 meiden en 8 stoere jongens! Er zijn nog reutjes die een baasje zoeken. Bij nakomelingen staan foto's van het net geboren P-D-D nest. Ook staat daar het verhaal van de geboorte van de puppies en het opgroeien.

Het moet niet gekker worden!!!! Vandaag kregen wij de tweede reservering voor een pup van de combinatie Diva/Nicolo uit Amerika. Nu voor een teefje!!! De twee puppen zullen als ze 10 weken oud zijn, worden opgehaald om samen de oversteek naar de USA te maken. Dit is in de historie van de Duitse Pinschers in Nederland nog nooit eerder gebeurd!!!!!

Op 10 april liep Odessa-Cherie Von Cronestein haar eerste show in Oldenburg, Duitsland. Zij behaalde U2 en de res. JCAC. We zijn super trots op haar. Op 9 en 10 april liep Migos 2 shows in Oldenburg. Hij behaalde beide dagen Uitmuntend 2 res.CAC.

Op 4 april hebben we onze eerste familiedag georganiseerd. We hebben gewandeld in het Cronesteyn park met 13 pinschers en 25 baasjes. Daarna hebben we geluncht in de brasserie. Het was ontzettend leuk om al deze nakomelingen weer te zien en we hebben dan ook erg genoten!! Klik hier voor de foto's.

Op 25 maart hebben we een echo van Diva laten maken. Het was erg duidelijk, de puppies vlogen door het scherm en de arts is maar gestopt met tellen.....Dit wordt ons P-D nest. Een reu uit dit nestje is gereserveerd door een Amerikaanse fokker. Dit reutje zal als dekreu worden ingezet om nieuw en gezond bloed in de Amerikaanse Pinscher populatie te brengen. Deze Fokker zal even uit Amerika overkomen om haar pup uit te zoeken. Omdat dit pas één keer eerder in de geschiedenis van de Nederlandse Pinschers is gebeurd, zijn we natuurlijk vreselijk trots!!

Onze Happy is niet gedekt omdat ze een gespleten loopsheid had. We wachten nu op de volgende loopsheid om Paul te bezoeken.

Ook onze Happy is nu loops en zal binnenkort gedekt worden door Paul vom Unteren Niederrhein.

Op 21 februari 2010 is onze Diva gedekt door Duits Kampioen Nicolo von den Haflingern. Hij kwam, zag en overwon Diva's hartje!

Hè, hè, eindelijk....Diva is loops en zal gedekt worden door Nicolo von den Haflingern. Hij is super lief, gezond en Duits Kampioen.

Op zondag 6 februari 2011 liep Olia-Ciara, Kyra, haar eerste show in Eindhoven. Zij kreeg Uitmuntend en op haar keurrapport stond ook nog "uitmuntend karakter". Haar ouders zijn Happy en Migos. Wij zijn trots op Kyra en haar baasje Merlin!!

Op vrijdag 4 februari 2011 zijn we op bezoek geweest bij Napoleon-Bodi, zoon van Diva. Hij is een hoog benige, slanke en sportieve reu van 50 cm. Zijn baasjes, maar ook wij, zijn erg blij met hem!

Nieuwe foto's van Noa en Omar (Zep) bij nakomelingen.

Op donderdag 18 november zijn Migos, Happy en Diva wederom getest op erfelijke oogafwijkingen en alle drie zijn ze gezond verklaard!!!

Op zondag 14 november 2010 hebben een aantal Cronesteintjes meegedaan aan de Clubmatch. Het hoogte punt was voor ons de 2de plaats van Desteney en Bickel in de rubriek Junior Handeling. Er waren 5 deelnemers en Desteney is pas 11 jaar en Bickel is een 12 maanden oude reu. Deze jonge combinatie deed het fantastisch en we zijn dan ook erg trots op onze kanjers! Migos en Happy wonnen de Koppelklasse en Odessa Cherie werd 3de in de Puppieklasse. Odie is een erg mooi teefje maar moet nog leren om stil te staan. Ook op Odie en Odette zijn we erg trots!! Op alle keurrapporten stond dat onze honden een erg goed ringgedrag hebben en dat ze uitermate vriendelijk van karakter zijn. Het was een erg leuke dag en we hopen dat iedereen volgend jaar weer van de partij is.

Klik hier voor de foto's van de Clubmatch.

Op zondag 31 oktober behaalde Migos in Duitsland, Hagen, in de Open Klasse Uitmuntend 1 CAC/VDH/PSK/ISPU en werd voor de 4de maal BOB!!!!!!!!! Hij heeft nu al 3 Duitse Kampioenspunten. Samen met Happy won hij ook nog eens de Koppelklasse. De Keurmeesteres had als commentaar dat ze het een prachtig en gelijkwaardig paar vond.

Op zondag 24 oktober behaalde Migos in Utrecht Uitmuntend 2 en res. CAC/CACIB

Op vrijdag 15 oktober 2010 behaalde Happy in Dortmund haar 5de Uitmuntend 1, CAC en werd hiermee Duits Kampioen VDH!!!!!!!! Zij behaalde haar 6de titel en behoort nu toch echt bij de mooiste Duitse Pinschers van Nederland. Migos behaalde Uitmuntend 3. Onze kennel behaalde in één week twee kampioenstitels!! We zijn dan ook vreselijk trots op Migos en Happy.

Op zaterdag 9 oktober werd onze Migos Nederlands Kampioen!! Dit gebeurde op de Int. Hondenshow te Zwolle. Hij behaalde Uitmuntend 1 en CAC/CACIB, en werd mooiste van het ras, BOB. Happy won de kampioensklasse en behaalde Uitmuntend 1 en de res. CACIB. Helemaal fantastisch deed onze Nemo-Blitz het. Op zijn eerste show behaalde hij Uitmuntend 2!!!! Je kunt dus gerust zeggen dat het een fantastisch dag voor onze kennel was.

Op zondag 3 oktober behaalde Happy in Castrop Rauxel (Duitsland) Uitmuntend 1 CAC en alle Anwartschaften. Nog maar één puntje en Happy is ook Duits Kampioen! Migos werd 3de met U3 in een heel zwaar veld. We zijn weer trots op onze kanjers!

Op zondag 26 september hebben we Nice-Beauty Von Cronestein weer gezien. Wat een schatje!!

Op donderdag 16 september zijn we met Migos, Happy en Bickel naar ringtraining geweest. Bickel, zoon van Diva en Oskar, deed het fantastisch voor de eerste keer.

Op 31 juli en 1 augustus 2010 is Richard met Happy en Migos naar de Int. Hondenshow te Bremen geweest. Migos behaalde Uitmuntend 1 CAC en res. CACIB en Uitmuntend 2 res. CAC. Happy behaalde 2 maal Uitmuntend 3.

Op 3 juli hebben we gewandeld met Nemo-Blitz Von Cronestein. Hij is een zoon van Diva en Oskar en een half broer van Migos. Deze schitterende lieve en sociale reu zal het strijdperk van de shows gaan betreden. Wij zijn nu al trots op hem.

Op 6 juni 2010 is Happy Nederlands Kampoen geworden. Dit is een fantastische prestatie omdat ze 10 weken daarvoor nog was bevallen van 8 schitterende puppies!! Dit is de vijfde titel die zij in de wacht wist te slepen!!!

 

 

Copyright © 2007-2009 - duitsepinscher.com. Alle rechten voorbehouden. // Design by www.kps-designs.nl